Časopis za pokrajino Posavje
28.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Igralci BK Pišece odlično nastopili na 4. turnirju serije ADA

Objavljeno: Ponedeljek, 27.01.2020    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
received_544319729629844.
V soboto je v Varaždinu potekal 4. turnir serije ADA v badmintonu, na katerem so odlično nastopili tudi igralci BK Pišece. Turnirja se je udeležilo 262 igralcev iz celotne regije.

V kategoriji moški posamezno D je zmago dokaj gladko slavil David Ilinčič, medtem ko je Enej Janjanin osvojil deveto mesto. Solidno sta nastopila tudi v igri moških dvojic C David Ilinčič in Dejan Mikuš, saj sta osvojila peto mesto na svojem prvem nastopu v dvojicah. Tudi Toni Hotko je nastopil zelo dobro, saj je v kategoriji moške dvojice A osvojil tretje mesto skupaj z Galom Pavliho (BK Ljubljana).

Tudi novi člani BK Pišece, ki igrajo samo drugo slovensko ligo, so se odrezali vrhunsko. Matija Hranilović je v kategoriji moški posamezno A po zelo izenačeni in razburljivi tekmi v četrtfinalu najprej premagal klubskega kolega Tonija Hotka in nato dokaj gladko zmagal turnir. V igri dvojic A je skupaj z Nikolo Vodopijo osvojil drugo mesto. V igri mešanih dvojic A sta zmago slavila Petra Oreč in Matija Hranilović. Andrea Kralj je nato srebro osvojila še skupaj s Petro Oreč v kategoriji dekleta A in srebrno medaljo v igri posameznic.

Čestitke vsem dobitnikom in se že veselimo naslednjega ADA turnirja, ki bo konec meseca februarja v Sarajevu.

Vir: BK Pišece
« Nazaj na seznam