Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Karate klub Brežice izpeljal izpite za karate pasove

Objavljeno: Ponedeljek, 24.06.2024    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
Q65A0874

Člani Karate kluba Brežice z diplomami za nove stopnje karate pasov

Ob koncu šolskega leta je večina članov Karate kluba Brežice opravljala izpite za višje stopnje karate pasov. Preizkus so opravljali člani več različnih skupin. V času izpitov in med čakanjem na rezultate je bilo veliko čustev, od zmede, strahu, solz ter na koncu veselja. Vse to je del odraščanja v športu in v življenju nasploh, zaradi tega smo boljši, močnejši in odločnejši. S temi dejanji smo v klubu zaključili zelo uspešno šolsko leto, kjer so vsi vadeči zelo napredovali.

V prvi polovici leta je generacija tekmovalcev Karate kluba Brežice pokazala, da se lahko enakovredno kosa s svojimi vrstniki, saj so na različnih tekmovanjih v tem letu osvojili že izjemnih 131 kolajn, od tega 52 zlatih, 33 srebrnih in 46 bronastih. Sedaj vse člane čakajo zaslužene počitnice. Avgusta pa ponovno snidenje tekmovalcev, ki se bodo že pričeli pripravljati na jesenski del tekmovanj.

Posebna zahvala gre tudi sponzorjem in podpornikom, ki omogočajo redno in tekmovalno delo kluba: OBČINA BREŽICE, ELMONT, HESS, SIPRO, SOLTEC, NUMIP, ARTISK in ZAVOD ZA ŠPORT BREŽICE, ter vsem, ki brežiške tekmovalce podpirate, jih spremljate na tekmovanja in zanje navijate.

Vir: Karate klub Brežice
« Nazaj na seznam
»