Časopis za pokrajino Posavje
12.05.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kostanjevičan Nino Polovič se poteguje za novomeškega športnika leta

Objavljeno: Četrtek, 18.02.2021    Rubrika: Ostali športi Redakcija
Do 22. februarja, do 14. ure, lahko glasujete za najboljšega športnika, športnico in športni kolektiv leta 2020 v novomeški občini. Rezultati glasovanja bodo v pomoč strokovni komisiji pri izboru najboljših.Na povezavi tukaj lahko 1x dnevno do 22.2.2021, do 14.00 glasujete za najboljše v novomeški občini. Za športnika leta se namreč poteguje tudi Kostanjevičan, kolesar Nino Polovič, član novomeškega Kolesarskega kluba Adria Mobil.

Perspektiven kolesar Nino Polovič je v minulem letu osvojil 7. mesto v kriteriju na evropskem prvenstvu na velodromu za mladince v Italiji, 5. mesto na ekipnem sprintu na evropskem prvenstvo na velodromu za mladince v Italiji, 1. mesto v kriteriju na cesti (cestna vožnja na točke) na državnem prvenstvo za mladince ter 1. mesto ekipni sprint in ekipna zasledovalna vožnja na državnem prvenstvu na velodromu za mladince.

Glasovanje poteka na povezavi http://https://anketa1.znm.si/Home/Question/2 na način, da se najprej na povezavi registrirate, kar vam bo vzelo le nekaj minut, zatem pa lahko enkrat na dan na njej oddate tudi svoj glas.

B.M. vir: Občina Kostanjevica na Krki 
« Nazaj na seznam