Časopis za pokrajino Posavje
15.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Krški plavalci so si v Čakovcu priplavali sedem odličij

Objavljeno: Ponedeljek, 23.12.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
20191221_112822
V soboto smo se Celulozarji udeležili 4. Memoriala Anto Dragić v Čakovcu na Hrvaškem. Klubske barve je zastopalo 17 plavalk in plavalcev, ki so z uspešnim nastopi zaključili koledarsko leto 2019, saj so si priplavali sedem odličij in veliko uvrstitev med deset najboljših.

Največ medalj si je priplavala Ema Menoni, ki je v štirih startih prav tolikokrat stopila na stopničke. Na najvišjo stopničko je stopila v disciplinah 100 m hrbtno, 50 m hrbtno ter 100 m prsno, druga pa je bila na 100 m prosto. Ema je na koncu tekmovanja dobila tudi nagrado za najvišje število točk v dveh disciplinah v svoji kategoriji.

Dve medalji si je priplava Maša Vasiljević, srebrno na 50 m delfin ter bronasto na 100 m prosto, še dvakrat pa je bila na nehvaležnem četrtem mestu. Na stopničke se je zavihtela tudi Anja Vrščaj, ki je bila tretja na 200 m prsno.

Med najboljših deset so se v svojih nastopih uvrstili tudi Ana Menoni, Nina Tomše, Nejc Kapušin, Tin Babič, Anej Krušič, Florijan Resnik, Luka Ferenčak in Matija Marolt.

Pohvale za nastope in popravljene osebne rekorde si zaslužijo tudi Anej Jurčič, Nejc Kranjc, Lovro Kožar, Jakob Petrič, Aleksej Kržan in Matija Strgar Kunej.

Vir: PK Celulozar
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte