Časopis za pokrajino Posavje
6.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Lukci tokrat na Krku

Objavljeno: Torek, 11.06.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
lukec-krk (10)
V nedeljo, 9. junija, je v Malinski na Krku potekal Island Dance Competition katerega se je udeležilo tudi 33 plesalcev PK Lukec in PK Lukec Brežice.

V kategoriji mlajših mladincev je nastopila hip hop skupina Xplosion iz Plesnega kluba Lukec Brežice in si priplesala 3. mesto. V skupini so zaplesali: Eva Tomše, Melani Kržičnik, Larisa Galič, Tjaša Aleksandra Komočar, Corinna Plečko, Taja Per, Žana in Zoja Supančič, Ajda Ivanšek, Alma Huremović, Julija Slaček Pavuna, Gala Košmrlj Černoš, Noa Urša Ribič, Manca Lubšina Rašović, Nika Lipej

Med starejšimi mladinci sta v kategoriji step pari nastopili Pika Klara Murenc in Sanja Urbanč, ki sta osvojili 2. mesto.

Zmago pa so so priplesali plesalci skupine Squad 66, ki so nastopili med hip hop formacijami med starejšimi mladinci. V skupini so nastopili: Lana Zevnik, Lara Arh, Maruša Martinkovič, Nika Kerin, Nika Zorko, Nela Šiška, Samo Pleterski, Lana Lamovšek, Larissa Fišter, Tinkara Kranjčevič, Tjaša Bukovec, Žiga Globevnik, Manca Ančimer, Lina Planinc, Lana Likar Puntar in Gregorič Patricija.

Čestitke vsem plesalcem in njihovim trenerjem Luki in Sebastijan Vodlanu ter Mihi Pozniču. 

Vir: PK Lukec Krško
 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte

07.05.2020 | Redakcija

S kolesom k šivilji Valerci

10.04.2019 | Redakcija

Z nasmehom na obrazu