Časopis za pokrajino Posavje
2.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nova domača zmaga članic OD Brestanica

Objavljeno: Ponedeljek, 09.03.2020    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
OD Brestanica-liga doma Krim
V soboto 7.3.2020 je v Brestanici potekala članska tekma med ekipama OD Brestanica in ekipo Krim Ljubljana.

Domača ekipa se je zbrala v sestavi: podajalka Aleksandra Kožar, napadalki Eva Jurečič in Manca Dremelj, korektorka Tina Piltaver, blokerki Lara Gramec in Dženana Tursič, na mestu proste igralke oz. libera je zopet uspešno odigrala Lili Čižmek. Zaigrale so tudi vse rezervne igralke, sicer mlajše, ki igrajo v selekcijah deklic in kadetinj: Ema Jeler, Barbara Županc in Živa Žveglič.

Prvi set je domača ekipa kmalu povedala za razliko in v zaključek seta odšla z razliko nekaj točk. Set so uspešno pripeljale do konca z 25: 20. Drugi set so domačinke nadaljevale v svojem tempu in z učinkovitimi napadi preko prvega tempa oz. penala kjer sta blesteli ravno najmlajši blokerki  in naredili še večjo razliko v setu in set dobile z 25:15. Zadnji tretji set so uspešno nadaljevale tudi na servisih, kjer si je domača ekipa priigrala veliko razliko, v končnici seta sicer malo popustila a razlika je bila dovolj velika, da so tudi ob nekaj nezbranosti ob koncu seta prišle do zmage z 25:19 in končnih 3:0 v setih. Tako se je članska ekipa Kostak Elmont veselila nove domače zmage.

Sedaj je pred ekipo gostovanje, ko ekipa v soboto 14.3.2020 odhaja v Logatec na dopoldansko tekmo, po tekmi pa štiri članice : Aleksandra Kožar, Mateja Grilc, Eva Jurečič in Manca Dremelj odhajajo na Krvavec, kjer bodo v nedeljo, 15.3.2020, igrale na državnem prvenstvu v odbojki na snegu, srečno!

Vir: OD Brestanica
 
« Nazaj na seznam