Časopis za pokrajino Posavje
18.02.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Odlični nastopi radeških karateistov v Kranju

Objavljeno: Četrtek, 26.09.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
1
V soboto, 21. 9. 2019, je v Kranju potekal 20. mednarodni WKF karate turnir z udeležbo šestih držav, 47 klubov ter 239 tekmovalcev.

Člani Karate kluba iz Radeč so se tokrat udeležili tekmovanja v tričlanski sestavi in odlično zastopali kraj, klub in našo regijo. Z nastopi na tekmovanju so po oceni analize radeški karateisti zelo zadovoljni. Vsi trije tekmovalci so pokazali odlično znanje, odločnost in veliko mero tekmovalnosti ter ob tem še spoznali prostor za napredovanje. Ker je to ena prvih tekem nove letošnje sezone, so radeški karateisti na podlagi analize videli, na čem bo potrebno delati v klubu, da bodo v prihodnje dosegli kar se da najboljše rezultate.
5


Rezultati tekmovanja so:
-Aljoša KRAMAR, 3. mesto skupina kata veterani,
-Lili KRAMAR, 4. mesto skupina kata malčice,
-Vili KRAMAR, 5. mesto skupina najmlajši.

Naslednja tekma bo zelo kmalu, zato bodo na treningih z veseljem izbrali vse kandidate, ki bodo izkazali dovolj resnosti, pripravljenosti za napredek ter učinkovitost in disciplino.

Čestitke celotni ekipi in naj bo odličen rezultat spodbuda za vse radeške člane, da skupaj dosežjo še več odličnih nastopov ter rezultatov tudi v prihodnje.

Vir: Karate klub Radeče
« Nazaj na seznam