Časopis za pokrajino Posavje
2.12.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pestra sobota za člane Badminton kluba Pišece

Objavljeno: Torek, 18.10.2022    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
received_526948542592848.

Tekmovalci prvih iger brez meja v Pišecah

V soboto, 15. 10. 2022, so člani BK Pišece izvedli še drugi del svoje načrtovane zgodbe o praznovanju 20-letnice delovanja kluba.

Že v začetku leta so izvedli slavnostno akademijo, ki so ji prisostvovali vsi akterji zgodbe in na kateri so pod častnim pokroviteljstvom takrat še predsednika DZ RS g. Igorja Zorčiča podelili klubska priznanja oziroma zahvale. Izvedli so tudi 10. tradicionalni turnir bratstva in enotnosti, katerega častno pokroviteljstvo je prevzel sam predsednik RS g. Borut Pahor. Žal zaradi takratnega epidemiološkega stanja ni bilo možno izpeljati še druženja članov in iger brez meja, ki so si jih zamislili, zato so to izpeljali minulo soboto.
received_523479006287171.

Zmagovalna ekipa TD Pišece


Najprej so dopoldan izvedli mednarodne tekme med vrstniki iz Hrvaške in Slovenije. Rezultat tokrat ni bil v ospredju, saj so bile tekme revialnega pomena. So pa prve igre brez meja v Pišecah potekale v tekmovalnem in veselem vzdušju. Najbolje se je odrezala ekipa Turističnega društva Pišece, ki je prejela tudi zmagovalni pokal. Igre so bile namenjene povezovanju in druženju med društvi v kraju oziroma širše regije. Po končanih igrah so člani kluba pripravili veselo rajanje s skupino Džuboks za vse privržence, podpornike in mimoidoče. Člani ugotavljajo, da je celoten dan potekal v sproščenem vzdušju. Ker je druženje potekalo vse do jutranjih ur nedelje, so člani prepričani, da so prireditev vrhunsko izpeljali in že delajo plane za naslednjo prireditev. Dokaz, da šport resnično povezuje ter da se ljudje kljub težkim časom želijo družiti in veseliti.

Že v soboto pa tako člane kot pionirje čaka turnir, na katerem bodo resno vlogo igrali tudi člani iz Pišec.

Vir: BK Pišece
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte