Časopis za pokrajino Posavje
14.11.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Po Sevnici King’s Gym tudi v Krškem

Objavljeno: Nedelja, 09.09.2018    Rubrika: Ostali športi Redakcija
DSC_0149

Ob otvoritvi ustanovitelja Studia Vitaja (z desne) Klemen Bec, Janja Požun in gost Rok The Preacher

V soboto dopoldne je sevniško podjetje Studio Vitaja v krškem Hotelu City na 600 m2 površine odprlo fitnes studio King’s Gym. Slednji, odprt vse dni v letu, je po besedah direktorja podjetja Klemna Beca, licenciranega inštruktorja fitnesa, namenjen tako rekreativnim kot profesionalnim športnikom in je opremljen tako za individualno kot skupinsko vadbo.

Prostor, odprt 24 ur na dan, in vse v njem razpoložljive naprave in pripomočki so na voljo za vadbo, dodatne ali intenzivne treninge obema spoloma oziroma vsem, ki si želijo pridobiti ali vzdrževati kondicijsko pripravljenost, mišično maso, oblikovati telo, izgubiti odvečne kilograme idr., v njem pa nudijo tudi prehransko svetovanje in osebno trenerstvo oziroma pomoč in svetovanje pri izvajanju vadb.

DSC_0139

Vadbene površine so na voljo uporabnikom 24 ur na dan

Pred dvema letoma so v podjetju odprli enako imenovan fitnes center v Sevnici, vključno s studiem in novo odprtim fitnes studiom v Krškem, ki je po površini največji, pa gre že za tretji center za vadbo tega podjetja. Fitnes je opremljen tudi z omaricami za shranjevanje oblačil, tuši in sanitarnimi prostori, vstop v fitnes, ki se razprostira na površinah prvotnega kegljišča, pa bo mogoč z uporabo elektronske oziroma mobilne aplikacije in predhodno izvedenega plačila.

B. M.
« Nazaj na seznam
»