Časopis za pokrajino Posavje
21.03.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Razpis za sofinanciranje športnih dejavnosti v občini Sevnica

Objavljeno: Nedelja, 29.01.2023    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
1000 gibov, Sevnica (42)
Občina Sevnica je objavila razpis za sofinanciranje izvajalcev letnega programa v občini Sevnica v letu 2023. Predmet javnega razpisa so programi s področja tekmovalnega in rekreacijskega športa, izobraževanj, usposabljanj in izpopolnjevanj strokovnih delavcev v športu, delovanje športnih zvez in društev ter organiziranje športnih prireditev. 

Na razpisu lahko sodelujejo športna društva, ki so registrirana v Republiki Sloveniji in delujejo v občini Sevnica, zveze športnih društev, ki jih ustanovijo športna društva s sedežem v občini Sevnica, pravne osebe, ki so registrirane za opravljanje dejavnosti v športu in opravljajo nepridobitno dejavnost, zasebni športni delavci, ki so vpisani v razvid športnih delavcev po Zakonu o športu in samostojno opravljajo delo v športu kot svojo izključno ali dopolnilno dejavnost, društva invalidov, ki so registrirana za opravljanje dejavnosti v športu, in društva upokojencev, ki so registrirana za opravljanje dejavnosti v športu.

Predviden obseg sredstev za sofinanciranje športnih programov je 163 tisoč evrov. Dokončni znesek sofinanciranja bo določen v sprejetem proračunu Občine Sevnica za leto 2023. Višina zneska točke 5 posameznih programov, odločbe in pogodbe bodo izdane po sprejemu proračuna in Letnega programa Občine Sevnica za leto 2023.

Rok za prijavo je 17. 2. 2023 do 13. ure. Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni strani Občine Sevnica (TUKAJ).

Vir: Občina Sevnica, foto: S. R.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte