Časopis za pokrajino Posavje
9.03.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Remi Sevničank v 2. krogu Ženske futsal lige

Objavljeno: Ponedeljek, 19.10.2020    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
KMBN Sevnica1

Prva vrsta od leve proti desni: Tamara Andrejčič, Alja Pincolič - vratarka, Nuša Kukovič - predstavnica ženske ekipe KMN Sevnica, Dragica Stipič - trenerka in kapetanka ekipe. Druga vrsta od leve prot desni: Asja Al Nawas, Mateja Vidic, Ana Kuhar, Mojca Dimič.

Pretekli vikend je potekal 2. krog Ženske futsal lige. Dekleta, željna tekem, so na gostovanje odšla polna zagona z zavedanjem, da jim sledi skoraj tritedenski premor. Tokrat so se dekleta KMN Sevnica pomerila s ŠD Košana v Pivki.

Prvi polčas se je po zelo borbeni igri in kar nekaj neizkoriščenih priložnostih deklet KMN Sevnica končal z 0:0. V začetku drugega polčasa pa so dekleta strnila svoje vrste, napadla ter z goloma Dragice Stipič v 27. minuti in 30. minuti povedle z 2:0. Razliko je v 34. minuti prepolovila Doris Turkanović, v 35. minuti pa rezultat izenačila Nika Samsa.
KMN Sevnica3
Ob zvoku sirene je sicer Dragica Stipič za KMN Sevnica zadela gol, vendar ga sodnika nista priznala in tako sta se ekipi razšli z remijem. Dekleta so se borila do zadnje sirene, priigrala so si ogromno priložnosti in tudi tokrat odšla domov z dvignjeno glavo.

Kapetanka in trenerka ženske ekipe KMN Sevnica Dragica Stipič je po tekmi podala izjavo za medije: "Kot trenerka in kapetanka naše ekipe sem zelo zadovoljna z današnjo igro. Punce so se zelo izkazale in pokazale pravo borbenost na igrišču, vendar smo imele zopet nekaj težav s sodniki, ki so dovolili zelo grobo igro, kar se je pokazalo tudi na igri sami. Igrale smo borbeno in moštveno, predvsem pa fair play. Končni rezultat je bil neodločen, kljub ogromno neizkoriščenim priložnostim, vendar smo zadovoljne in se že pripravljamo na naslednjo tekmo, ko k nam v goste prihaja ekipa iz Celja."

Tekma je bila zaradi priporočil NIJZ odigrana brez gledalcev, za zaprtimi vrati. Dekleta KMN Sevnica bodo svoje navijače obveščala o novih uspehih preko socialnih omrežij (prenos tekem v živo) in medijev. Zahvaljujejo se vsem navijačem za ogled tekme in za spodbudne komentarje.

Naslednja tekma, ki jo bodo dekleta KMN Sevnica odigrala na domačem terenu, bo v soboto, 7. novembra 2020, v Športni dvorani OŠ Sava Kladnika Sevnica.
 
Vir in foto: KMN Sevnica
« Nazaj na seznam