Časopis za pokrajino Posavje
29.11.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Saša Petkovič zmagovalka Pokala Slovenije

Objavljeno: Petek, 12.11.2021    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
received_293418615984771.
Članica Fight cluba Shony Saša Petković je osvojila naslov zmagovalke Pokala Slovenije v kategoriji borbe kadetinje za leto 2021.

Na vseh treh pokalnih tekmah je Saša nastopila le v disciplini športne borbe, kjer je skupaj osvojila 15 točk in prvič na svoji športni poti osvojila prestižni pokal. V kategoriji kadetinje skupno, kjer se seštevajo točke tako borbenih, kot kataških nastopov (v katah letos ni nastopala) je zasedla skupno 2. mesto. Na pokalnih tekmah je zelo uspešno nastopala tudi njena sestra Tjaša, ki je v skupnem seštevku pokala v borbah zasedla 2. mesto.
received_660584938265118.


Poleg pokala Slovenije, Karate zveza Slovenije vrednoti tudi dosežke na vseh njenih uradnih tekmovanjih, kjer je Saša letos na 8 tekmovanjih zbrala 25,50 točk in je trenutno vodilna tekmovalka v kategoriji kadetinj za osvojitev naziva "Karateist leta" v kategoriji kadetinj.

"Sašo sem spoznal pri njenih devetih letih, ko se je s karatejem ukvarjala predvsem zaradi zdravega načina preživljanja prostega časa. Z neomajnim trudom, disciplino, neustrašnostjo in predanostjo karateju je postala ena najuspešnejših in uglednih slovenskih tekmovalk. V klubu ne verjamemo v talent, verjamemo v trdo in sistematično delo in prav Saša je zgleden dokaz, da se je z vztrajnostjo mogoče prebiti med najboljše in ponosni smo, da je del naše sredine!" pravi prvi mož kluba Sašo Vaš.

Vir: FC Shony
« Nazaj na seznam
»