Časopis za pokrajino Posavje
28.01.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Šest zlatih medalj za FC Shony na Kozjanskem

Objavljeno: Ponedeljek, 28.11.2022    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
fc_shony (1a)
Minuli vikend sta se Dejan Debelak in Ela Petan udeležila priprav državne reprezentance v Kranjski Gori, 12 članov našega tekmovalnega podmladka pa se je udeležilo Pokala Kozjanskega Zmaja v Kozjem. Naši tekmovalci so nastopili v osmih kategorijah športnih borb in kar v šestih osvojili prva mesta ter bili tako med 18 klubi najboljši klub v disciplini borb na tekmi. Skupaj smo osvojili 6 zlatih, 2 srebrni in 4 bronaste medalje.

Prva mesta so osvojili Evita Koritnik (borbe najmlajše), Izak Kerin (borbe najmlajši), Leni Bizjak (borbe deklice), Tia Libenšek (borbe mlajše kadetinje), Žiga Dimčič (borbe malčki) in Luka Dimčič (borbe dečki). Srebrni medalji sta osvojili Iva Glogovšek (borbe malčice) in Evita Koritnik (v kategoriji fantov borb najmlajših), bronaste pa Darijan in Kristijan Muždekić (borbe najmlajši), Žan Jan Boh (borbe malčki) in Maša Debelak (borbe ml. kadetinje). Alex Vinter je osvojil 5. mesto.

Za večino nastopajočih je bila to prva tekmovalna preizkušnja v borbah in vsem našim mladim sporočamo, da smo nanje ponosni!

Vir: Fight Club Shony
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte