Časopis za pokrajino Posavje
3.12.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Spektakel v tajskem boksu

Objavljeno: Ponedeljek, 30.11.-0001    Rubrika: Ostali športi
Spektakel v tajskem boksu Dobre tri ure trajajoče tekmovanje v tajskem boksu, ki ga je organiziral Thai boxing klub Brežice pod vodstvom Rožleta Jazbinška, je nocoj potekalo v športni dvorani Gimnazije Brežice. Mladi trener si je z organizacijo zaslužil vsa priznanja, za kar ga je prav gotovo najbolje nagradila do zadnjega kotička napolnjena dvorana in obiskovalci so nadvse uživali nad spektakularno predstavo. Tekmovalce so nagrajevali z bučnim ploskanjem in glasnim vzklikanjem. Pod glavnega sodnika se je podpisal Ivo Vodopivec, ostala sodniška mesta pa so bila zaupana Miu Jakovini, Robertu Zupančiču in Nevenki Nikolić.

Borili so se naslednji tekmovalci, ki so osvojili rezultate:Irena Čuič iz Huay thai Adriatic Zagreb kluba in Tanja Brulc iz Dema Domžale, lovoriko zmagovalke je odnesla slednja,Luka Vodeb iz DBV Ivan Gerjevič kluba in domačin Matej Geršak, ki je premagal nasprotnika,Idrizi Visar prav tako iz DBV kluba in zopet domač tekmovalec Marko Pisek, ki je prav tako zmagal,domačinka Valentina Petan pa je klonila pred nasprotnico Rino Tomšič iz kluba Legija Maribor,Jure Kemperle iz Dema Domžale in Andrj Djogić iz kluba Satori Gladiatorium Nemesis, slednji je zmagal,Iris Jeler iz OBV-ja in domačinka Petra Levičar, ki je zmagala,Matej Bazika iz Dema Domžale in domačin Andrej Supančič, slednji je zmagal,Iztok Keše iz DBV-ja in domačin Jani Vintar, ki je nasprotnika premagal v nekaj sekundah,domačin Tadej Bučar je moral prepustiti zmago Klemnu Veselu z Domžal,domačin Denis Devič je premagal Mitjo Krneca iz TBK Šentjernej,domačin Sašo Grahek je prav tako zmagal proti Tomislavu Labašu iz KBK TNT Samobor,Jurica Šintić iz Zagreba je bil poraženec, zmagal je Samo Petje s Karlovca,Mariborčan Peter Kolar je izgubil proti domačinu Primožu Grilcu,Jasmin Solaković iz Samobora je bil slabši od Damira Geušića iz Enigme,domačin Matej Mavsar je premagal Enigmovca Karla Horvata,Mariborčan Milan Kobalj je bil boljši nasprotnik domačinu Simonu Srečkoviču,Brežičan Mile Miačinovič in Luka Trotošek iz MTG NO FEAR Trebnje sta se pomerila kot predzadnja in domačin je bil boljši od Trebanjca,Klemen Gorišek pa je blestel v zmagi nad Karlovčanom Josipom Poplašnom.

Med tekmo ni manjkalo prav tako spektakularnih prikazov borilnih veščin. Najprej sta demonstrirala borbo najmlajša člana kluba Luka in Blaž. Vse skupaj pa je povezovala živahna voditeljica Barbara Srečkovič.

M. K. M.

« Nazaj na seznam
»