Časopis za pokrajino Posavje
6.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Teniška delavnica v Mokronogu in začetek spomladanskega vpisa 2020 v teniške programe

Objavljeno: Sobota, 14.03.2020    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
mokronog preds. marec
Veseli smo, da nam je uspelo pred izbruhom epidemije še opraviti teniško delavnico za učence OŠ Mokronog, pod vodstvom profesionalnega trenerja Matica Sotlerja iz Teniške Akademije Gospod Ficko ter strokovnega programa Evolution Kids Tennis, kjer smo razvijali motorično-teniške spretnosti za učence od 6. do 9. razreda.

Ko se situacija umiri, nadaljujemo s delavnicami za učence od 1.do 5. razreda ter za učence iz enote Trebelno. V občini Mokronog-Trebelno je tako že možen spomladanski vpis za leto 2020 za otroke, starejše od 3. leta, in odrasle.

Več informacij in prijava na poskusne treninge: 040/453-625 ali info@gregor-ficko.si.

KRIVULJA TEKMOVALNEGA NAPREDKA TENIŠKE IGRALKE UNE GRUBEŠIČ
una 12b marec

Una Grubešič, članica Teniške Akademije Gospod Ficko, v letošnji sezoni uspešno napreduje na svoji tekmovalni poti in v kategoriji do 12 let, kjer trenutno nastopa. Na zadnjem finalnem B turnirju do 12 let v Ljubljani je končala na 3.-4. mestu. V letošnji sezoni bo za svojo ekipo igrala vodilno vlogo v državni ligi do 12 let, kjer bo Teniška Akademija nastopala združeno s tekmovalci Teniškega kluba Brežice. Uvrščena pa je tudi na znameniti mednarodni turnir do 10 let - Smrikve Bowl v Puli, kjer bodo nastopali najboljši igralci med letniki 2010 iz celotnega sveta.

Ekipa GFTA
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki