Časopis za pokrajino Posavje
3.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Toni Hotko in Liam Toni Šironjič slavila v Mengšu oziroma Zagrebu

Objavljeno: Ponedeljek, 11.11.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
BK Pisece-Menges-Zagreb (1)
Za Badminton klubom iz Pišec je vikend, poln medalj. V soboto je v športnem centru Harmonija Mengeš potekal prvi krog " Lige pod Kamniškimi Alpami ", na katerem je odlično nastopil Toni Hotko.

Med več kot 100 igralci iz Hrvaške in Slovenije je v kategoriji moške dvojice A skupaj z Matijo Hranilovićem osvojil prvo mesto, medtem ko je v kategoriji mešanih dvojic A osvojil tretje mesto.

V nedeljo pa je v športnem centru Max Zagreb potekal tradicionalni Servus Zagreb turnir, na katerem je nastopilo več kot 200 igralcev iz celotne regije. Najprej so na sceno stopili naši najmlajši igralci in osvojili trojček. V kategoriji fantov U-16 je zmago slavil Liam Toni Šironjič pred Svitom Rožmanom in Aljažem Ogorevcem ( vsi trije BK Pišece ). V popoldanskem času pa je svoj prvi finale v moški kategoriji C imel David Ilinčič, ki pa je moral priznati premoč ter se tako zadovoljiti s drugim mestom. Toni Hotko je v kategoriji moških dvojic A osvojil nehvaležno četrto mesto, medtem ko je Tadej Škof obstal že v četrtfinalu. 

Vir: BK Pišece
« Nazaj na seznam