Časopis za pokrajino Posavje
30.07.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V nedeljo teniški spektakel v Brežicah

Objavljeno: Četrtek, 01.07.2021    Rubrika: Ostali športi Redakcija
IMG_20210509_095936_1

Članska ekipa Teniškega kluba Brežice (foto: TK Brežice)

Člani Teniškega kluba Brežice si bodo v nedeljo od 10.00 dalje na domačem teniškem igrišču skušali priboriti tako želeno uvrstitev v prvo teniško ligo. Članska ekipa Brežic se je namreč preko skupinskega dela, kjer si je izborila prvo mesto, uvrstila direktno v finale kvalifikacij, saj je ekipa TK Luka Koper polfinalni dvoboj predala.

Članska ekipa TK Brežice v sestavi Marko Sabolčki, Matic Sotler, Nejc Marič, Andraž Sotler, Borut Žičkar, Luka Bulovič, Žiga Deržič, Anže Deržič, Benjamin Beliš in Gregor Ficko zagotavlja, da bo dala vse od sebe, da doseže zastavljeni visoki cilj, ki bo lažje dosegljiv ob podpori najboljše teniške publike. Igralci so iz pravega testa. Tako po teniškem znanju, borbenosti in "pravem" karakterju, zatrjujejo v TK Brežice.

Veseli so, da je TZS dodelila organizacijo finalnega obračuna kvalifikacij ravno TK Brežice, ki se bo pomeril s TK Goja / TK Nova Gorica to nedeljo, 4. julija 2021, s pričetkom ob 10.00. "Dodelitev zaključka kvalifikacij s strani TZS je nagrada odličnim igram članske ekipe, odličnemu delu trenerjev, mladim teniškim navdušencem ter teniškemu 'boomu' v Brežicah in širši okolici Posavja," poudarjajo v brežiškem teniškem klubu in na koncu še vabijo: "Navijači, vabljeni na brežiški Roland Garros, da s 'fair' navijanjem pomagamo ekipi pri tako želeni uvrstitvi v prvo ligo."

R. R., vir: TK Brežice
« Nazaj na seznam