Časopis za pokrajino Posavje
27.01.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Praznično obarvan december v DSO Krško

Objavljeno: Četrtek, 30.12.2021    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
DSC_9690
V letošnji veseli december nas je popeljal Miklavž s spremstvom iz Viher. Ljudski pevci Kapelski pubje so zopet pričarali nasmehe na obrazih naših stanovalcev.

Po gospodinjskih skupinah je znova zadišalo po slastnih domačih piškotih, ki so jih zaposleni pekli skupaj s stanovalci; po kuhanem vinu in domači potici.

Stanovalce so obiskali tudi predstavniki društev upokojencev, Rdečega križa in krajevnih skupnosti, se z njimi podružili in jih obdarili.
IMG-7521


Skozi ves mesec so se dogajale različne prireditve; razni partiji, g. Sotošek, skavti z Lučko miru, otroci iz OŠ Leskovec pri Krškem pod mentorstvom Manice Žibret so pripravili novoletni program, ki smo ga predvajali našim stanovalcem, Skavti iz Šentjerneja, dijaki iz Srednje šole Krško pod vodstvom Andreje Radetič

22. decembra pa je bil še posebej praznično obarvan, saj je vseh deset gospodinjskih skupin obiskal Božiček, zaposleni pa smo pripravili pevski program in voščilo. Nadaljevali smo s slavnostno predbožično večerjo in zaključili s koncertom Adrijane in Eve.
Do konca leta pa se bo dogajanje v prazničnem duhu še nadaljevalo.

Vir: DSO Krško
 
« Nazaj na seznam
»