Časopis za pokrajino Posavje
19.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

15. blagoslov motorjev v Leskovcu pri Krškem

Objavljeno: Torek, 14.05.2024    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
IMG_0050 -
V soboto, 11. maja, so Sunny ridersi tudi letos izvedli srečanje motoristov in motoristk.

DSC07652
Po začetni pogostitvi in pozdravih so se vsi skupaj odpeljali do leskovške cerkve, kjer je župnik g. Matej Gnidovec izvedel blagoslov tako navzočih motoristov in motoristk kot tudi motorjev. Po blagoslovu je sledila panoramska vožnja do Glogovega Broda oz. Okrepčevalnice Štritof - Nuške Koprivec, kjer smo bili postreženi s kavo, hladno pijačo in domačimi sladkimi dobrotami. Od tam je vožnja potekala mimo Brežic na Mrtvice do MK Tri Kralja. Po predstavitvi novega MK kluba in pogostitvi je sledila vožnja nazaj do izhodišča v Leskovcu pri Krškem, kjer je že bila pripravljena topla domača jedača, pijača in pecivo. Ob tako dobri družbi ter hrani in pijači se je druženje nadaljevalo do poznih večernih ur.

Srečanja ali blagoslova so se udeležili: Sunny ridersi, MK Pegaz, MK Rak, MK Tri kralja, MK Ravne, MK Škorpijon, MK Bistra, MK bratje cvička, Triker Slovenija, MK Škorpijon, Free biker Slovenija, MK Rodeo riders, Društvo ljubiteljev motorjev Matija Gubec, MK Kamerad, MK Castle riders, MK Cestni volkovi in Čuperisti Slovenije.

Zahvaljujem se župniku Mateju Gnidovcu za blagoslov, sponzorjem Nuški Koprivec in Jožetu Kodela, vsem, ki ste se odzvali na povabilo, in seveda domačim in ostalim za vso pomoč, ker brez njih bi zelo težko izpeljali takšno srečanje ali blagoslov.

A. H, foto: Slavko Pirc in Anton Hruševar
« Nazaj na seznam
»