Časopis za pokrajino Posavje
1.08.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Angleški jezikovni tabor na Lisci

Objavljeno: Nedelja, 22.07.2018    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
Ang. tabor na Lisci 2018 (17)

Angleški jezikovni tabor na Lisci je potekal šesto leto zapored in je bil dobro obiskan.

V petek, 20. 7. 2018, se je v Jurkovi Koči na Lisci zaključil še en Angleški jezikovni tabor v organizaciji ŠD Partizan Sevnica in Zavoda KŠTM Sevnica.

Taboru, ki je potekal že šesto leto zapored, sta bila namenjena dva termina v mesecu juliju. Letošnja mesta za tabor so se zapolnila v rekordnih treh tednih in ker je bilo še veliko otrok, ki se nam letos zaradi hitre zasedenosti niso mogli pridružiti, bomo v letu 2019 tabor izpeljali v treh terminih.

Otrokom smo poleg učenja angleščine tekom tedna ponudili pester izbor iger, obisk sevniškega bazena, hrčkanje z zorbom, ogromen vodni tobogan in skakanje na napihljivi blazini. Imeli smo kres, vodne igre, pijama party, kino pod zvezdami, kuharsko delavnico in še in še. Na zadnji dan so se otroci staršem predstavili s svojimi filmskimi izdelki, ki so jih posneli, in z nekaj na novo naučenimi angleškimi pesmicami.

Ekipa anglistov na taboru raste, iščemo nove ideje, zanimive igre v naravi in delamo na pozitivnem vzdušju, zato ni čudno, da se nekateri otroci k nam vračajo tudi tretje leto.

S. Martinšek
« Nazaj na seznam