Časopis za pokrajino Posavje
6.04.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kolumbovo jajce - nasmejmo se v decembru + nagradna igra

Objavljeno: Torek, 01.12.2009    Rubrika: PANORAMA
Kolumbovo jajce  - nasmejmo se v decembru + nagradna igra

Zakaj moški puščajo nogavice po vsem stanovanju in zakaj jim je tako težko vprašati za pot, ko se kje izgubijo? Kako razlike med spoloma vidimo ženske? Za vse, smeha polne odgovore, vas 11. decembra vabimo na ogled simpatične monokomedije Kolumbovo jajce.

Ker verjamemo, da se je včasih pač treba od srca nasmejati, bomo v naši nagradni igri podelili 5 vstopnic za ogled te iskrive monokomedije, ki prepiha ženske in moške odnose.  Nekaj zanimivosti o predstavi in nagradna igra v nadaljevanju...KOLUMBOVO JAJCE ali KAKŠNE SO RAZLIKE MED SPOLOMA

»Ženske, naj bodo sestre, matere, sodelavke, ljubice ali žene, si zagotovo želi razumeti vsak normalen moški, vendar priznajmo, le malokateremu to zares uspeva. Obratno je povsem enako. Tudi ženske ne razumejo moških, predvsem ne tistih, s katerimi so poročene. Ženski nikakor ni jasno zakaj nogavice ležijo po celem stanovanju, zakaj moški ne zna zamenjati toaletnega papirja in zakaj mu je, če se izgubi, tako težko vprašati za pot. Razlog je povsem enostaven. Ženske so v vseh pogledih drugačne od moških: izgledajo drugače, mislijo drugače, delujejo drugače...«

Monokomedija, ki je po dobrih dveh letih praznovala že 100. ponovitev, ponuja svojstven odgovor predstavi Jamski človek. Zgodba sodobne ženske, ujete v svet, ki ga režirajo moški, je plod skupnega dela Gustav filma in Kulturno umetniškega društva Kreker, ter nadarjene pisateljice podpisane s psevdonimom Iskra Ignis.

Gre za izvirno slovensko komedijo, ki se postavlja ob bok vsem tovrstnim svetovnim uspešnicam. Uroš Fürst, akter monokomedije Jamski človek, se je tokrat predstavil v režijskem prvencu, kjer je svoje bogate izkušnje delil z igralko Mojco Funkl. Avtorica songov je Saša Pavček.

Monokomedijo si lahko ogledate 11. decembra ob 20.uri v večnamenski dvorani hotela Toplice v Termah Čatež, dodatne informacije o predstavi pa dobite tudi na telefonu 041 777 761.

Redna prodaja vstopnic: Eventim prodajna mesta (Petrol, BIT – Brežiška info točka, TIC Brežice, Punkt, in ostala prodajna mesta Eventim).

Sedaj pa .... NAGRADNA IGRA :)

Veseli smo, da vam lahko omogočimo brezplačen ogled predstave. V nagradnem žrebanju za brezplačno vstopnico sodelujete vsi, ki boste poslali pravilni odgovor na nagradno vprašanje in sprejmete pogoje sodelovanja, ki so zapisani v nadaljevanju.Nagradno vprašanje, ki najbrž ne bo pretežko, se glasi:

Kako je ime igralki, ki igra v omenjeni monokomediji?

Odgovor pošljite po elektronski pošti na naslov marketing@posavje.info , tako da:1.) v "zadevo" (subject) napišite: "za nagradno igro Kolumbovo jajce"2.) Napišite pravilni odgovor na nagradno vprašanje3.) Napišite svoje podatke - ime, priimek in poštni naslov4.) Navedite tudi telefonsko številko (odgovor vam bomo sicer poslali po elektronski pošti, a vas bomo za potrditev tudi poklicali)

PRAVILA NAGRADNE IGRE Kolumbovo jajce:

Organizator igreOrganizator nagradne igre »Kolumbovo jajce« je Zavod Neviodunum, Trg Matije Gubca 3, 8270 Krško, v sodelovanju z Gregor Borošak s.p, Brežice. Nagradna igra poteka od 1.12. do 6.12.2009 do 15:00 (do tretje ure popoldan). V njej lahko sodelujejo vsi, ki sprejmejo pogoje nagradne igre.

Pogoji nagradne igre »Kolumbovo jajce«Opis nagradne igre in podrobnosti glede sodelujočih v nagradni igriV nagradni igri sodelujejo vsi, ki na elektronski naslov marketing@posavje.info v navedenem roku pošljejo pravilni odgovor na nagradno vprašanje, vključujoč svoje podatke: ime, priimek, poštni naslov in telefonsko številko. Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka fizična oseba (razen zaposleni v Zavodu Neviodunum).V nagradni igri je lahko posameznik izžreban le enkrat, kar pomeni, če je izžreban že za predhodno nagrado, ne more biti izžreban še enkrat.

Udeleženec žrebanja je udeleženec nagradne igre, ki je na spletni strani www.posavje.info ali www.mojeposavje.info prebral pogoje sodelovanja in nagradno vprašanje, nato pa na elektronski naslov marketing@posavje.info posredoval svoj odgovor na nagradno vprašanje ter navedel zahtevane osebne podatke.Izžrebanec nagradne igre bo po elektronski pošti (v kolikor je navedel podatek tudi po telefonu) prejel obvestilo, da je bil izžreban in kje lahko nagrado prevzame.Žrebanje bo potekalo 6.12.2009 ob 16. uri v prostorih organizatorja nagradne igre - Zavoda Neviodunum, Trg Matije Gubca 3, 8270 Krško, v prisotnosti treh predstavnikov uredništva.V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki bodo pravilni odgovor na nagradno vprašanje poslali do izteka nagradne igre. Nagrado sodelujoči prevzamejo po dogovoru bodisi na sedežu uredništva portalov, bodisi na samem prizorišču prireditve. Nagrade niso izplačljive v denarju. V primeru, da predstava odpade, je odpovedana tudi nagradna igra in z njo povezana podelitev vstopnic.Varovanje osebnih podatkov

Udeleženec nagradne igre s sodelovanjem v nagradni igri in poslanimi osebnimi podatki daje mediju osebno privoljenje, da se njegovi podatki uporabljajo in računalniško obdelujejo za potrebe te nagradne igre. Organizator skrbi za varnost podatkov in jih ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejemajo vse odgovornosti za škodo, izgubo ali obveznost, ki bi jo z vstopom v nagradno igro morebitno utrpeli.Zavod Neviodunum, 1. december 2009

« Nazaj na seznam