Časopis za pokrajino Posavje
3.02.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pesem mladih src - galerija!

Objavljeno: Petek, 10.03.2017    Rubrika: PANORAMA Redakcija
Včeraj, 9. marca, je v Kulturnem domu Krško v organizaciji JSKD OI Krško potekala tradicionalna območna revija mlajših otroških pevskih zborov pod naslovom Pesem mladih src 2017.

Pesem mladih src 2017 (255)

Območna revija mlajših pevskih zborov 2017

Dvorana je bila napolnjena do zadnjega kotička, staršev in obiskovalcev. Ti so prišli poslušat malčke, ki so pod spremstvom zborovodij in instrumentalne spremljave glasbe navdušili prisotne. Za dobro organizacijo je tudi tokrat poskrbela Sonja Levičar, program pa je vodila Klavdija Mirt iz Leskovca.

Na srečanju so nastopili: Otroški pevski zbor Metuljčki iz OŠ Koprivnica enota Vrtec, Cicibanov zborček iz vrtca pri OŠ XIV. divizije Senovo, Otroški pevski zbor Balončki iz OŠ Adama Bohoriča iz Brestanice, Otroški pevski zbor prvega razreda iz OŠ Jurija Dalmatina, Otroški pevski zbor 1. razreda OŠ Leskovec pri Krškem, Mlajši pevski zbor iz OŠ Raka in Otroški pevski zbor OŠ Jurija Dalmatina Krško z učenci 2. razreda.

V galeriji spodaj si lahko pogledate zborčke, obiščite pa tudi facebook stran Posavskega obzornika, kjer boste lahko vsak čas videli in slišali prav vse nastopajoče skupine v nekaj kratkih video utrinkih vaših malčkov.

Sv. M.   
« Nazaj na seznam
»