Časopis za pokrajino Posavje
5.12.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pestro dogajanje ob prazniku KS Krško polje

Objavljeno: Ponedeljek, 01.07.2019    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
KS Krško polje-kolesarjenje-nogomet (2)
Zadnjo junijsko nedeljo so v KS Krško polje že tradicionalno preživeli športno, saj so se podali na kolesarsko turo z dvema trasama.

Ob 9. uri se je na igrišču na Drnovem zbralo 54 kolesarjev, starih od 6 do 82 let. Rekreativni kolesarji so se podali na krajšo turo proti Veliki vasi, skozi Jelše, Dolenjo Pirošico, Krško vas in nazaj proti Drnovemu, skupaj so prevozili 25 km. Tisti z več poguma so šli na 45 km dolgo turo proti Veliki vasi, Smedniku, Zameškemu, proti Kostanjevici na Krki in nazaj skozi Veliko Mraševo, Cerklje ob Krki, Krško vas do Drnovega. V prijetni senci ob klepetu in malici so zaključili prijetno športno dopoldne.
KS Krško polje-kolesarjenje-nogomet (14)

Prejšnji večer so bili priča nogometnemu turnirju, kjer je nogomet igralo staro in mlado in še kakšna članica vmes. Ekipe mladih in "starih" so se pomerile iz vseh vasi (Drnovo, Brege, Mrtvice in Vihre), tokratna absolutna zmagovalka je bila vas Vihre. Športne prireditve potekajo v okviru praznika KS Krško polje, ki se bo zaključil v tednu, ki prihaja. Pester izbor kulturnih, športnih in tradicionalnih prireditev vabi k druženju. Letos je bila udeležba s strani obiskovalcev zelo lepa, še posebej zadovoljni so otroci, saj so vse prireditve prilagojene tudi njim. Vsi organizatorji posameznih dogodkov so se resnično potrudili in dobro pripravili vse potrebno, zato si naslednje leto obetajo še več obiska.

Vir: KS Krško polje
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte