Časopis za pokrajino Posavje
6.04.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Sožitje s Sožitjem

Objavljeno: Torek, 01.12.2009    Rubrika: PANORAMA
Sožitje s Sožitjem Naša osnovna šola Ane Gale Sevnica in Društvo za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju Sožitje Sevnica sta neločljivo povezana že dolgo vrsto let. Društvo Sožitje nam je vedno stalo ob strani in bilo pobudnik in vlečna vrv marsikaterega pomembnega projekta. Zato je bila 40 letnica delovanja sevniškega Sožitja tudi naš praznik in skupaj smo ga praznovali 12. novembra v Kulturni dvorani Sevnica.

Naši učenci so se z velikim veseljem s pesmijo in plesom predstavili občinstvu v dvorani. Z veseljem se skupaj s starši in učitelji udeležujejo tudi piknikov, izobraževalnih seminarjev in številnih drugih dejavnosti, ki jih društvo organizira za svoje člane. V vseh teh letih so se razvile premnoge prijateljske vezi, ki se nadaljujejo in krepijo tudi po tem, ko otroci zapustijo osnovnošolske klopi. Zato našemu društvu ob okroglem jubileju čestitamo in želimo, da ostane uspešen glasnik življenja, potreb in zahtev naših otrok in njihovih najbližjih.

Pred vrati je veseli december in naši učenci se že veselijo vsakoletnega obiska dobrega moža z belo brado, ki mu Sožitje zagotovi, da v njegovem košu ne zmanjka daril. Naj letos koš do vrha napolni tudi z dobro voljo in entuziazmom za vse člane našega Sožitja. Vsem bivšim in sedanjim članom društva pa za vsa druženja in lepe trenutke še enkrat HVALA!

Učenci in delavci OŠ Ane Gale Sevnica

« Nazaj na seznam