Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V pričakovanju sprostitve ukrepov ...

Objavljeno: Sobota, 16.01.2021    Rubrika: PANORAMA Bralci pišejo
zmanj_KK_sodel.z Valvas.knjiz.f
Šola zdravja ni samo za starejše. Lahko se nam pridruži kdorkoli, ne glede na starost. Res je med našimi člani imamo več starejših oseb kot pa mlajših. Verjetno, ker naše vadbe potekajo v jutranjih urah (med 7.30 in 8. uro), ko se večina delovno aktivnih ljudi odpravlja v službo, otroci pa šolskim obveznostim naproti.

Mi smo zelo gostoljubni in po dogovoru z vašimi nadrejenimi pridemo k vam tudi na delovno mesto ter v pol ure skupaj z vami naredimo vaje »1000 gibov«. Že 30 minut gibanja na dan odžene zdravnika stran! Sodelujemo tudi v medgeneracijskih sodelovanjih in hodimo na obiske k otrokom v vrtce in šole. Včasih pa oni obiščejo nas in vsakič se veselimo takih obiskov, saj je telovaditi z njimi vedno zabavno.

Takoj, ko se epidemiološka slika izboljša, nas boste lahko srečali na različnih lokalnih ali nacionalnih prireditvah. Tudi lokacije, na katerih se zbiramo vsako jutro, imamo v bližini vaših domov. Če se ozrete okrog, nas boste sigurno nekje opazili. Smo vesela druščina, ki telovadi po svojih zmožnostih, saj so vaje »1000 gibov« enostavne in primerne za vse generacije. Verjemite, dan bo takoj lepši, ker ste naredili nekaj koristnega zase!

Do takrat, telovadite z nami preko malih zaslonov.

Neda Galijaš, medijski promotor DŠZ
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

22.07.2022 | Sporočilo

Vrt in voda v poletnih mesecih