Časopis za pokrajino Posavje
2.12.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Brigita uler z novo pesmijo, mladeni iz Posavja v videospotu SoulGreg Artista

Objavljeno: Petek, 24.06.2022    Rubrika: Posavske glasbene novičke Redakcija
Brigita Suler

Brigita Šuler

Brigita Šuler z novo pesmijo o zahrbtnih posledicah epidemije koronavirusa, mladenič iz Posavja v energičnem poletnem videospotu. Tokrat preberite:

Brigita Šuler (foto: Youtube) se z novo pesmijo s pomenljivim naslovom Kot nekoč vrača v dobre stare čase, ko smo ob lepih melodijah s prijatelji preživljali naše najlepše spomine. Nostalgično pesem spremlja tudi nostalgični videospot, v katerem se ob reki Savi, kjer se menda čas nikoli ne ustavi, spominja na prijateljstva, ki jih je zahrbtno skrhala epidemija koronavirusa. Posavska pevka in profesorica glasbe na Glasbeni šoli Litija - Šmartno, pred meseci je postala celo ravnateljica šole, namreč s pesmijo sporoča, da je skrajni čas, da pozabimo na vse zamere, ki so jih proti naši volji rodili ti težki časi, ter drug drugemu oprostimo vse boleče besede in dejanja oz. ponovno zaživimo kot nekoč. Dodajmo še, da so bili pevkini spomini posneti na Nizozemskem, deželi mlinov in tulipanov, sicer pa je bil videospot v celoti posnet v Brežicah ob reki Savi. Avtorica glasbe in besedila je Brigita, ki je pesem posnela skupaj z možem Maksom v njunem studiu Partitura.

SoulGreg

Med snemanjem videospota SoulGreg Artista

Zagotovo ste že slišali za Gregorja Bezenška, bolj znanega pod umetniškim imenom SoulGreg Artist (foto: Youtube). Pevec sedaj predstavlja nov videospot za poletno pesem En problem ter ob tem pravi, da naj energičen napev vse pospremi v srečno in zaljubljeno poletje 2022. Kot so nas opozorili bralci, boste v spotu v eni izmed vlog zagledali tudi mladeniča, ki prihaja iz Posavja in sliši na ime Urban Vodopivc. Spomnimo: pevec in žena Nina sta se pred kratkim razveselila rojstva tretjega otroka, ki sta mu nadela ime Julijan Valentin. Za izborom imena sicer stoji srce parajoča zgodba. Nina in Gregor sta se pred tremi leti namreč poslovila od svojega drugorojenca, ki se je z redko neozdravljivo boleznijo boril že od rojstva. Prav zaradi njega sta ustanovila društvo za otroke z redkimi bolezni in ga poimenovala po njem – Viljem Julijan. 

S. U.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

24.11.2023 | Posavske glasbene novičke

Grizl izdali tretji album »Rojen v ognju«

26.11.2023 | Posavske glasbene novičke

Lara Love & Sky v eter poslala Animo