Časopis za pokrajino Posavje
1.08.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Preobrat v mnenju mojih kritikov: moja vloga je postala pomembna!

Objavljeno: Petek, 23.11.2018    Rubrika: Prejeli smo Bralci pišejo
Drage prijateljice in prijatelji, občanke in občani!  Če se spomnite, je bil dva dni pred lokalnimi volitvami, dne 16.11.2018, na SDS-ovem mediju Moje Posavje objavljen članek s pompoznim naslovom: “Brežice: Poslanec SMC ni za občino naredil nič”, ki je povzemal intervju z županom Ivanom Molanom.

Seveda temu ni tako, kot sem že večkrat povedal, dokazal z dejanji in kar je vidno vsakemu, ki spremlja moje delo in državne projekte, ki so in še bodo realizirani v občini Brežice od leta 2014 dalje.

V Posavskem obzorniku, ki ga boste jutri prejeli v svoje nabiralnike in ki je že danes objavljen na spletnih straneh in FB-ju, pa sem danes zasledil članek glavnega urednika Silva Mavsarja z naslovom “ Brežice prvič brez poslanca?”. V tem članku je zapisano, da mi sedaj, tik pred drugim krogom županskih volitev, tudi moji kritiki pripisujejo pomembno poslansko vlogo in delo za dobro naše občine Brežice. To me izredno veseli, saj sem si to vedno prizadeval in tako sem ves čas tudi deloval kot poslanec, v dobro države in naše občine Brežice. Vse to tudi zanika zapise na SDS-ovem mediju Moje Posavje, da kot poslanec nisem za občino Brežice naredil nič in kar sem tudi že demantiral v svojem odzivu na članek.

Glede na današnji članek vam moram povedati, da če bom v drugem krogu lokalnih volitev, dne 2.12.2018, izvoljen za župana občine Brežice, s tem naša občina ne bo izgubila nič, temveč bo s tem še dodatno pridobila. Vez med Ljubljano in občino Brežice bo ostala in se bo še utrdila. Projekti, kot so gradnja HE Mokrice, novi most čez reko Savo, obvoznica, nadaljevanje Feniksa, in še drugi, ki sem jih že omenil v svojem programu in tudi na mojem FB-ju, se bodo izvajali naprej in se bodo tudi dejansko izvedli, ne pa da se bo samo čakalo in kritiziralo, da se ne da nič, da je za to kriva država, da je kriv poslanec Zorčič, kot to sedaj večkrat slišite iz ust župana Molana. Ves čas zelo dobro sodelujem z ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravkom Počivalškom in ministrom za okolje in prostor Juretom Lebnom, ki sta me tudi podprla pri moji kandidaturi za župana in s katerima bom dobro sodeloval tudi v bodoče, kot župan, v skrbi za realizacijo pomembnih državnih projektov za občino Brežice. Enako dobro bom kot župan sodeloval tudi z drugimi ministri in vladnimi predstavniki, torej še vedno z Ljubljano, vse z namenom, da se občina Brežice bolje razvije ter omogoči vsem generacijam boljšo prihodnost v občini, ki je naš dom.
 
Pojdite na volitve in odločite!
 
Igor Zorčič
« Nazaj na seznam