Časopis za pokrajino Posavje
21.02.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Brežičanke in Sarajevčani osvojili 2. mednarodni veteranski rokometni turnir Dobova 2023

Objavljeno: Sreda, 24.05.2023    Rubrika: Rokomet Bralci pišejo
FB_IMG_1684871786625
V petek, 19. 5., in soboto, 20. 5., je v Dobovi potekal mednarodni turnir veterank in veteranov rokometa. Dobovo in celotno občino Brežice smo lepo predstavili, in kot obljubljeno, jo nekateri obiščejo še pred naslednjim turnirjem, saj so vsi gostje navdušeni.

Čeprav so veteranski rokometni turnirji družaben dogodek, pa je vseeno samo tekmovanje vrhunec dogodka, kar potrjujejo napete tekme z veliko izjemnih potez nekdanjih mojstrov rokometa.

Čeprav so vsi udeleženci zmagovalci, pa sta tokrat vseeno največ prikazali ekipa Brežice Mladinke v ženski kategoriji in ekipa RKV Sarajevo, ki sta osvojili 2. mednarodni veteranski rokometni turnir Dobova 2023 in s tem tudi prehodni pokal. Za las se je prvo mesto izmuznilo ekipama Frajle Internacionale pri ženskah in RK Veterani 022 pri moških, saj sta osvojili drugo mesto. Tretje mesto sta si razdelili ekipi OldAkcija in Slow team v ženski kategoriji ter Rijeka in Maglaj pri moških.
received_1531085381031464.

Med posameznicami so se najbolj izkazale legendarna Olga Čečkova kot najboljša strelka, Klavdija Podlesnik kot najboljša vratarka in Mateja Šestak kot najboljša igralka. Pri moških je največ golov dosegel Dragan Malešević, med vratnicami je blestel golman Ismir Brkić, najboljši igralec pa je bil Nenad Rogić. ČESTITKE VSEM!

Zahvaljujemo se ZPTM Brezice in Občini Brežice za darila, ki so jih prejele ekipe. Vsem donatorjem in posameznikom, ki so nam omogočili turnir, se lepo zahvaljujemo in sporočamo, da nismo pozabili na vas, potrebujemo le čas, da uredimo zahvalo, saj je bil odziv res lep.

HVALA VSEM in se vidimo naslednje leto!

Danijel Supančič, Športno rekreacijsko društvo Veterani Dobova 
« Nazaj na seznam