Časopis za pokrajino Posavje
26.03.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Krški rokometaši pripravljeni na tekmovanje med elito

Objavljeno: Sobota, 03.09.2022    Rubrika: Rokomet Redakcija
RK Krško -prva liga

Krški rokometaši so pripravljeni na tekmovanja v novi sezoni.

Članska ekipa Rokometnega kluba Krško bo naslednjo soboto, 10. septembra, na gostovanju v Slovenj Gradcu pričela prvoligaško sezono. Za nekoliko okrepljeno ekipo, ki temelji na domačih fantih, je naporna faza pripravljalnih treningov.

Igralci Članska ekipa Rokometnega kluba Krško bo naslednjo soboto, 10. septembra, na gostovanju v Slovenj Gradcu pričela prvoligaško sezono. Za nekoliko okrepljeno ekipo, ki temelji na domačih fantih, je naporna faza pripravljalnih treningov. ter strokovni štab v sestavi Simon Ropret, Goran Brečko pod vodstvom trenerja Aleja Kukavice so polno motivirani in prepričani, da v prvi ligi ne bodo le statisti, temveč lahko premešajo štrene na papirju močnejšim moštvom. Da ima ekipa pravi karakter, je pokazala že v lanski sezoni, ko se je suvereno uvrstila v 1.A ligo.
 
»Z nestrpnostjo pričakujemo dobre rokometne tekme proti evropskim ekipam, kot so Celje, Velenje, Trebnje, slednji gostujejo v Krškem že v soboto, 17. septembra. V krškem šolskem centru se po daljšem obdobju ponovno pričakujejo pravi rokometni prazniki s polnimi tribunami,« so sporočili iz kluba pred začetkom sezono.
 
Hkrati s člani bodo v tekmovanja vstopile tudi mlajše selekcije, od kadetov do najmlajših. RK Krško ima v slovenskem merilu priznano rokometno šolo, ki je vzgojila vrsto odličnih športnikov, hkrati pa otrokom ponudila kvalitetno preživljanje prostega časa. »Ob tej priložnosti vas vabimo, starši in otroci, da nas obiščete. Morda vam bo všeč, kako delujemo,« še sporočajo.

P. P.
 
#povezujemoposavje 
« Nazaj na seznam
»