Časopis za pokrajino Posavje
19.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Poraz Dobove v Novem mestu

Objavljeno: Ponedeljek, 26.02.2018    Rubrika: Rokomet Sporočilo
MRD Dobova
V upanju na novi točki, ki bi prišli zelo prav v boju za obstanek, smo odšli na gostovanje v Novo mesto. Žal se ni izšlo po naših načrtih.

MRK Krka : MRD Dobova   30 (14): 21 (6)

Domači so bili še toliko bolj angažirani, saj je tudi njim vsaka točka zelo pomembna. Želijo si uvrstitve v boj za prvaka in z zmago proti našim fantom so zdaj korak bližje zastavljenemu cilju. Trener Markl pa bo moral svojo ekipo pripraviti na nov obračun, tokrat proti rokometašem Maribora.

Tekma v Novem mestu je bila v uvodnih minutah v znamenju igre v obrambi saj je prvi zadetek padel šele v tretji minuti. Povedli so naši fantje in prvemu zadetku dodali še enega. Domači so našo mrežo prvič stresli šele v 6. minuti. Uvodna trema pred domačimi gledalci je minila in začel se je neverjetni niz Krkašev oz. bolje rečeno mrk naših fantov. Po tem, ko smo v 6. minuti vodili z 1:3 so domači rokometaši zaigrali tako dobro, da naši niso zadeli vse do 25. minute. Slabih dvajset minut brez zadetka pa je na tem nivoju tekmovanja enostavno preveč. Rezultat polčasa 14:6.

Dogajanje v drugem polčasu je v bistvu nepomembno, saj je bila tekma odločena že v prvem delu. Naši fantje bodo nove točke iskali na naslednjih tekmah, kot rečeno, prva že to soboto, 3.3.2018, ob 19.00 v Dobovi. Naš tekmec bo ekipa Maribora.

Vir: MRD Dobova, foto: MRK Krka
« Nazaj na seznam