Časopis za pokrajino Posavje
1.12.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Rokometni turnir za nov zagon

Objavljeno: Sreda, 04.09.2019    Rubrika: Rokomet Redakcija
RK Sevnica (1)

V RK Sevnica bo v novi tekmovalni sezoni poudarek na delu z mladimi.

Zgodovina sevniškega rokometa je bogata in zanimiva, a v zadnjih letih ne doživlja razcveta, kakršnega so bile starejše generacije vajene, ki so bodrile tekmovalce na številnih pomembnih tekmah.

»Rokometni klub Sevnica vstopa v novo sezono prenovljen. Ima novo vodstvo, pridružila sta se dva trenerja, v člansko ekipo so se vrnili Sevničani, ki so zdaj igrali v drugih klubih. Imamo vrhunsko izobražene trenerje, odlično bazo talentiranih igralcev in vse pogoje za treniranje. V novi sezoni bo poudarek na delu z mladimi in tako bo v njej aktivnih 7 selekcij, od tega 5 moških in 2 ženski. Poleg zagotavljanja kakovostnih treningov, udeležbe na tekmovanjih in možnosti napredovanja v športnem pomenu se bodo predvsem mlajše selekcije naučile življenjskih vrednot, ki so zelo pomembne: sodelovanja, spoštovanja, dela, prilagajanja in tako dalje. Vabimo vas, da se nam pridružite igralci, ljubitelji in podporniki Rokometnega kluba Sevnica in da skupaj sodelujemo pri ponovnemu vzponu rokometa v Sevnici. Rokomet je bil in bo vedno eden največjih promotorjev uspešnega športa v naši občini,« sporočajo iz sevniškega rokometnega kluba ter vabijo k čim večji udeležbi sobotnega rokometnega dogodka.

V soboto, 7. septembra, novo vodstvo Rokometnega kluba Sevnica vabi ob 17. uri na rokometni turnir, ki se bo odvijal v Športni dvorani Sevnica. Na njem bodo zaigrali trije posavski rokometni klubi – RK Sevnica, RK Krško in RK Radeče.

S. R., foto: arhiv RK Sevnica
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte

27.04.2021 | Redakcija

Riba naj bo večkrat na jedilniku

18.11.2020 | Sporočilo

Ribe na šolskih krožnikih