Časopis za pokrajino Posavje
27.11.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Star papir za sevniški rokometni klub

Objavljeno: Sreda, 17.06.2020    Rubrika: Rokomet Redakcija
Star papir, zbiralna akcija

Pridružite se zbiranju starega papirja za mlade upe sevniškega rokometnega kluba.

Rokometni klub Sevnica vabi k zbiralni akciji starega papirja, in sicer do 19. junija. Zabojnik stoji na parkirnem prostoru za športno dvorano pri OŠ Sava Kladnika Sevnica.

»Vsak list šteje,« sporočajo iz RK Sevnica, kjer so bili pri zbiranju starega papirja v začetku letošnjega leta že uspešni. V februarju so zbrali 6.785 kg starega papirja, koliko ga bodo tokrat? Z oddajo starega papirja v zabojnik boste podprli mlade rokometne upe, ki so v pretekli malo drugačni sezoni, polni tekmovalnih in organizacijskih izzivov, uspeli izpolniti pred letom dni zastavljene cilje.

»Za nami je rezultatsko uspešna sezona, uspelo nam je povezati akterje v klubu in nadgraditi delo preteklih sezon, urediti finančno poslovanje in postaviti zdrave temelje za naprej. Vzgoja mladih rokometašev, kakovosten rokomet, srce na igrišču in zdrav odnos z veliko mero komunikacije v ekipi bodo vodilo tudi v prihodnje. V 1B ligi se obetajo lokalni derbiji in kakovostnejši članski rokomet, vrača se mladinska liga, zato upamo na še večjo podporo s tribun,« sporočajo iz sevniškega rokometnega kluba, v katerem je prišlo tudi do menjave vodstva, tako da kljub dobro leto dni vodi nekdanji rokometaš Miran Sečki. »Hvala vsem akterjem in prostovoljcem pri izvajanju klubskih aktivnosti, tudi staršem, sponzorjem, navijačem in drugim. V klubu že gledamo naprej, zavedamo se, da so še potrebne izboljšave, več idej pa bo prišlo tudi še z novimi prostovoljci,« zaključujejo.

S. R.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»