Časopis za pokrajino Posavje
4.10.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Dobovi pripravljeni na 2. mednarodni veteranski rokometni turnir

Objavljeno: Četrtek, 18.05.2023    Rubrika: Rokomet Bralci pišejo
DSC_0469
Včeraj, 17. 5. 2023,  so stekle še zadnje priprave za prihajajoči 2. mednarodni veteranski rokometni turnir Dobova 2023. Veterani smo odigrali tudi pripravljalno tekmo z mlajšimi selekcijami in potrdili dobro pripravljenost.

Za turnir smo se potrudili tudi organizacijsko, kar potrjuje velik odziv igralk in igralcev iz celotne regije. Prve goste pričakujemo že v četrtek, 18. 5.,tako bomo imeli priložnost predstaviti tudi lokalne znamenitost, ki jih v našem kraju ne manjka.
FB_IMG_1684387842368

V petek in soboto bomo v športni dvorani Dobova na II. mednarodnem veteranskem rokometnem turnirju "Dobova 2023" gostili ekipe iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Slovenije. 

Prireditev so podprli tudi Občina Brežice, ki je leta 2022 prejela naziv Evropskega mesta športa, ZPTM Brezice in krajevna skupnost Dobova.

Zahvaljujemo se številnim donatorjem in posameznikom, ki so nam omogočili turnir in ponudili priložnost, da dokažemo, da je Dobova res najbolj rokometna vas na svetu. 

Vrhunec rokometnega vikenda v Dobovi pa bo v nedeljo, ko v pomembni tekmi za obstanek RK Dobova gosti rokometaše Slovana, ki jih vodi nekdanji 'Dubofčan' in selektor Boris Denić. Vabljeni!

Danijel Supančič, ŠRD Veterani Dobova
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki