Časopis za pokrajino Posavje
14.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Bogdan Palovšnik brežiške kandidate za poslance pozval k strpni in spoštljivi kampanji

Objavljeno: Sreda, 23.03.2022    Rubrika: Volitve v DZ RS Redakcija
bogdan_palovsnik_kandidat_za_poslanca (5)

Bogdan Palovšnik (desno) z vodjo poslanske skupine SD Matjažem Hanom

Brežiški kandidat stranke Socialni demokrati za poslanca Bogdan Palovšnik je v torek vsem do sedaj znanim kandidatkam in kandidatom, ki v Brežicah kandidirajo za poslanko ali poslanca, poslal poziv k strpni in spoštljivi kampanji, ki se uradno začne točno mesec pred volitvami, torej jutri, 24. marca.

Kot je izjavil pred Restavracijo Štefanič v Brežicah, kjer so nato člani SD nadaljevali s srečanjem, na katerem so razširjenemu članstvu predstavili program dela za prihajajoče volitve v Državni zbor RS, tako on sam kot Socialni demokrati Brežice verjamejo, da si javnost zasluži mirne dialoge in konstruktivno delovanje. »Čestitam, da ste zbrali pogum in se odločili kandidirati za mesto v DZ RS. Naša dežela potrebuje pogumne ljudi, ki želijo delati za dobro ljudstva. Menim, da je slovenska politika preveč razdeljena, komunikacija med člani različnih strank pa pogosto zaide preko meje dobrega okusa. Verjamem, da politiki še vedno lahko vrnemo del ugleda, ki ji pripada. Moramo pa začeti delati drugače. Zato sem se odločil, da vsem do sedaj znanim kandidatkam in kandidatom, ki v Brežicah kandidirate za poslanko ali poslanca, pošljem poziv k strpni in spoštljivi kampanji. Res je, da vsi zagovarjamo svoja stališča, vendar pa vedno lahko stremimo k iskanju skupnih točk, namesto k poveličevanju razlik. Samo z iskreno komunikacijo in odprtim dialogom lahko storimo dobro našemu kraju in naši deželi. V upanju, da se mi boste pridružili v strpni in spoštljivi kampanji, vas lepo pozdravljam in vam želim veliko sreče. Nikoli ne pozabite, od kod prihajate,« je sokandidatom na prihajajočih volitvah 24. aprila položil na srce Palovšnik.

Palovšnika je prišel podpret tudi vodja poslanske skupinske Socialnih demokratov Matjaž Han, s čigar pomočjo je tudi predstavil načrt dela za volilno kampanjo.

R. R.
« Nazaj na seznam
»