Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V petek korespondenčna seja krškega občinskega sveta

Objavljeno: Torek, 09.07.2024    Rubrika: NOVICE Redakcija
DSC_4694

Župan Janez Kerin je korespondenčno sejo sklical zaradi nesklepčnosti občinskega sveta na zadnjem sklicu redne seje.

Po četrtkovi nesklepčnosti ob sklicu nadaljevanja 13. redne in 14. redne seje Občinskega sveta Mestne občine Krško je župan Janez Kerin za petek, 12. julija, sklical 5. korespondenčno sejo občinskega sveta.

Kot je zapisal v vabilu, sejo sklicuje na podlagi 23. člena Poslovnika o delu Občinskega sveta Mestne občine Krško in zaradi potrebe po čimprejšnjem sprejemu predlaganih sklepov

Na dnevnem redu seje so tako predlog Sklepa o izdaji soglasja k ceni socialnovarstvene storitve Pomoč družini na domu v mestni občini Krško, soglasja k sistemizacijam delovnih mest vrtcem v mestni občini Krško za šolsko leto 2024/2025, predlog Sklepa o določitvi cene programov v vrtcih Mestne občine Krško, predlog Sklepa o višini dodatnega znižanja plačil staršev za programe v vrtcih za šolsko leto 2024/2025, predlog Pravilnika o dodeljevanju proračunskih sredstev za spodbujanja razvoja malega gospodarstva v mestni občini Krško, predlog Pravilnika o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva, gozdarstva in podeželja v mestni občini Krško,predlog Pravilnika o dodeljevanju proračunskih sredstev za spodbujanja neposrednih investicij v mestni občini Krško, ter predlog Sklepa o spremembi načrta razvojnih programov Mestne občine Krško 2024-2027.

"Ker ni pogojev za sklic redne niti izredne seje Občinskega sveta predlagamo odločanje na korespondenčni seji in vas ponovno prosimo za sodelovanje na 5. korespondenčni seji Občinskega sveta," so zapisali v občinski upravi. Korespondenčno sejo Občinskega sveta bo izvedlo tajništvo Občinskega sveta Mestne občine Krško v petek, 12. 7. 2024, med 9. in 11. uro. 

P. P.
« Nazaj na seznam
»