Časopis za pokrajino Posavje
16.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ne spreglejte

1
06.05.2022

Iz rumenega odpadka v zeleno rešitev

Projekt VARUJ O(KO)LJE je usmerjen na področje varovanja in skrbi za okolje ter na pravilno ločevanje, zbiranje in odlaganje odpadnega jedilna olja, ki ga uvrščamo...
1
06.05.2022

Odpadno jedilno olje je koristna surovina

Projekt VARUJ O(KO)LJE, ki je namenjen ločevanju, zbiranju in oddajanju odpadnega jedilnega olja iz gospodinjstev, restavracij, šol in obratov hitre prehrane,...
1
20.04.2022

Pogodbene pošte, priložnost za podjetništvo

V Sloveniji uspešno posluje že 160 pogodbenih pošt Pošte Slovenije. Pestra ponudba na enem mestu, prihranek časa in daljši odpiralni/delovni čas....
1
22.03.2022

Kako izbrati popolno kuhinjo?

Si predstavljate, da živite ob morju? Stojite v kuhinji z ogromnim kuhinjskim otokom in pripravljate novo kuharsko specialiteto? Predvidevamo, da so to sanje marsikaterega...
1
18.04.2022

Odpadno jedilno olje kot pogonsko biogeno gorivo

Z zbiranjem, ločevanjem in oddajanjem odpadnega jedilnega (OJO) smo na dobri poti, da ga uporabimo kot biogeno gorivo v za to predelanih motorjih z notranjim izgorevanjem....
1
10.03.2022

Kakšni naj bodo otroški šolski copati?

Otroci v vrtcu ali šoli v copatih preživijo tudi do 8 ur, zato ni vseeno, kaj imajo na stopalih. Kvalitetni copati za šolo morajo biti iz kakovostnih materialov,...
»

najbolj brani članki

06.05.2022 | Ne spreglejte

Iz rumenega odpadka v zeleno rešitev